Asennus *

Windows: lataa asiakasohjelma täältä https://memorycoin.org ja asenna. Käyttäjän tiedostot, jotka sisältävät wallet.dat -tiedoston, tullaan luomaan kohteeseen %appdata%Memorycoin käynnistyksen yhteydessä.

OS X: Asennusohjeet löytyvät täältä täältä. Käyttäjän tiedostot, jotka sisältävät wallet.dat -tiedoston, tullaan luomaan ~/Library/Application Support/Memorycoin Tämä tehdään käynnistyksen yhteydessä.


Ensikäynnistys *

1 - wallet start

Tämä on uusi MemoryCoin lompakkosi. Asiakasohjelman tarvitsee ladata blockchain (tietokanta kaikista siirroista tähän asti), voit nähdä edistymisen alaosasta. Koko blockchainin lataus voi viedä jonkin aikaa, riippuen internetyhteytesi nopeudesta.


Lompakon salaus *

Ensimmäinen asia jonka haluat tehdä on lompakon salaus. Salaat lompakon kunnollisella salasanalla (muutamia sanoja, ei mitään helposti arvattavaa, ei mitään mistään kirjasta tai elokuvasta, mutta kuitenkin sellainen mitä et tule unohtamaan ikinä. Lisää kirjoitusvirheitä, pilkkuja ja numeroita tehdäksesi salasanasta entistäkin turvallisemman. )

Mene “Asetus” valikkoon ja valitse salausvaihtoehto.

3 - encrypt

3.1 - encrypt 2

Sinun täytyy kirjoittaa salasana kahdesti, varmistaakseni ettet väärinkirjoittanut sitä ja lukitaksesi sen haluamaksesi.

3.2 - encrypt 3

Asiakasohjelma antaa sinulle toisen varoituksen, ettet unohda salasanaa. Muista se! ( sitä kutsutaan MemoryCoiniksi kuitenkin )

3.3 - encrypt 4

Tämän jälkeen asiakasohjelma tulee sulkeutumaan ja sinun täytyy käynnistää se uudelleen.

3.4 - encrypt 5

Tehty! Lompakkosi on salattu ja tämän voit todeta lukon kuvasta oikeassa alakulmassa. Yhtään kolikkoa ei voi lähettää pois kirjoittamatta salasanaa.

3.5 - encrypt 6


Lompakon varmuuskopiointi *

Nyt kun lompakko on salattu voimme kopioida ja siirtää sen turvalliseen paikkaan. Meillä jokaisella on oma merkityksensä “turvalliselle”, mutta on todennäköisesti hyvä idea pitää kopioita useammassa paikassa. Et voi koskaan tietää mitä tulee tapahtumaan ja jos menetät kaiken vaikkapa tulipalossa tulet olemaan todella kiitollinen ystävällesi joka säilyttää kopiota lompakosta kotonaan. ;)

4 - backup

Valitse varmuuskopiointi vaihtoehto tiedostovalikosta ja osoita minne tiedosto tulisi talentaa. Kun haluat sisääntuoda sen myöhemmin, se täytyy olla nimetty wallet.dat :ksi. Jos käytät eri kryptovaluuttoja, jotka perustuvat Bitcoiniin haluat todennäköisesti nimetä sen vähemmän tavalliseen tapaan varmuuskopioidaksesi sen.

Tämä tiedostoo sisältää kaiken tarvittavan informaation päästäksesi käsiksi MemoryCoineihisi. Sisääntuodaksesi wallet.dat :in tallenna se vain kansioon joka kerrotaan asennusohjeissa ja käynnistä asiakasohjelma.

Kokeile sisääntuoda lompakko (uudelleennimeä alkuperäinen wallet.dat kyseisessä kansiossa) ennen kuin jatkat eteenpäin – haluat olla varma siitä että varmuuskopio toimii!


Louhinta *

MemoryCoin tekee kaikille helpoksi osallistua louhintaprosessiin.

Yksinlouhiminen on kuin lottoamista. Todennäköisesti et tule ikinä saamaan mitään, mutta jos olet onnekas ja löydät blockin saat yksin koko palkkion blockin löytymisestä.

Jos haluat saada pienen, mutta tasaisen virran MemoryCoineja valitse tällöin pool-louhinta

8 - mine

Tämä on configuroitu käyttämään MMCPoolia, voit tarkistaa mitä olet louhinut käyttämällä Pool Balance (MMCPool) komennolla.

Uusi ikkuna, jossa louhintaohjelmisto pyörii tulee avautumaan

8.1 - mine

Se louhii ohjelman kehittäjälle pienen hetken, tämän jälkeen sinun osasi lähetetään pooliin ja saldosi alkaa karttumaan.


Vastaanota MMC *

Tietenkin haluat muutaman kolikon jo nyt!

Samalla kun odottelet ensimmäisiä louhintatulojasi saapuvaksi, on olemasas myös muutama muu tapa saada haltuun muutama kolikko. Kokeile "hanaa", pidä silmäsi auki lahjoituksille, keksi tapa osallistua ja hanki löytöpalkkio tai tippejä, tai sitten voit vain ostaa niitä bter.com

Kaikissa tapauksissa – kaikki mitä tarvitset on lompakon osoite.

5 - receive

Voit luoda useita osotteita, mutta tämä ei ole suositeltavaa. Koska MemoryCoinin ominaisuus on johtajien äänestäminen, äänestys lasketaan pääosoitteesi saldon mukaan, sinun kannataisi pitäytyä yhdessä osoitteessa, johon otat vastaan kaikki kolikkosi. Et voi suoranaisesti valita mistä osoitteesta äänestät, joten jos sinulla on useita osotteita et voi olla täysin varma onko äänesi laskettu suurimman mahdollisimman osuuden mukaan. Lisää tietoja – lue yksityiskohtaisempi kuinka äänestää-osio

Paina osoitetta oikealla hiiren napilla kopioidaksesi sen leikepöydälle ja anna se sille joka lähettää kolikkoja sinulle. Pienen hetken jälkeen huomaat muutoksen lompakkosi saldossa.

5.1 - receive

Sait ensimmäiset kolikot! Mutta ohjelma sanoo niiden olevan vahvistamattomia… Vilkaise siirrot-välilehteen
5.2 - receive

Tässä on yhteenveto kaikista siirroista sinun lompakkoosi sekä ulos lompakostasi. Kysymysmerkki tarkoittaa, että yhtään blockia ei ole vielä löytynyt siirron tekemisen jälkeen. Muutaman minuutin jälkeen tämä muuttuu kelloksi joka näyttää kuinka monta blockia on löydetty siirron tapahduttua.

5.3 - receive

Voit olla melko varma, että siirto on toimiva sekä varmistunut ensimmäisen varmistuksen jälkeen ( ja se näytetään saldossasi heti tämän jälkeen ), Kello muuttuu vahvistettu-merkiksi kuuden vahvistuksen jälkeen ( tähän menee noin 30-minuuttia ), näyttäen lopulta että siirto on toteutettu onnistuneesti.

5.5 - receive


Lähetä MMC *

Nyt kun sinulla tietenkin on jo muutamia MemoryCoineja niin voit tietenkin lähettää niitä muille MMC-käyttäjille.

6 - send

Sinun tulee lisätä vastaanottaja, joka on osoite johon haluat lähettää kolikoita. Seuraavassa kohdassa voit antaa tälle osoittelle nimen tallentaaksesi sen osoitekirjaan. Ja tietenkin sinun täytyy lisätä kuinka paljon haluat lähettää.

6.1 - send

Päätin valita oman kanditaatti-osoitteeni esimerkkin. 0.00000001 MMC:n lähettäminen osoitteeseen joka alkaa kirjaimilla MVTE on äänen antamista tiettyyn hakupaikkaan. Tämä selvennetään tarkemmin vielä myöhemmin.

Voit yhdistellä useampia lähetyksiä lisäämällä useamman vastaanottajan napista alaoikealta. Tämän jälkeen varmista, että kirjoitit oikeat tiedot, paina lähetä. Varoitusviesti pyytää sinua vahvistamaan uudelleen.

6.2 - send

Nyt tarvit salasanaa antaaksesi oikeudet lähetykseen

6.3 - send

MemoryCoinien lähettämienn vaatii lähetysmaksun mikä on määrätty lähetyksesi koon mukaan. Voit odottaa luokkaa 0.01$ suuruista lähetysmaksua MemoryCoineissa.

6.4 - send

Tehty! Lähettämäsi kolikot ovat nyt matkalla.

6.5 - send

Jos haluat, niin voit katsella siirtosi saavan varmistuksia siirrot-välilehdessä

6.6 - send


Äänestäminen *

Kuten aiemmin mainittua, lähettämällä Satoshin/Satosheja ehdokkaalle voit äänestää häntä MMC johtajien paikalle.

Uudessa asiakasohjelmassa on oma välilehti äänestyksille, sinun tarvitsee vain valita mieluisesti ja lisätä kanditaatin osoite.

7.1 - vote

Tämä tulee lähettämään yhden Satoshin ensimmäiselle ehdokkaallesi, 2 toiselle ja 3 kolmannelle… Kun sinun ensimmäinen vaihtoehto on eliminoitu ääntenlaskennan yhteydessä sinun koko äänesi on siirretty kakkosvaihtoehdollesi ja näin edespäin.

Äänestäminen vaatii lähetysmaksun kuten aiemmin mainittua “Lähetä MMC” Osassa

Lisäksi on myös muita vaihtoehtoja tarkastaa äänestys statuksesi.

7 - vote

Current Voting Preferences: näyttää kanditaatit joille äänesi ovat laskettu

– Current Canditates: Johtaa kanditaattilistaan eri positoihin

– How to Vote: johtaa harjaantuneeseen kuinka-äänestää osiaan tällä sivulla

– Latest election results: näyttää yhteenvedon viime äänestyksen tuloksista