MemoryCoin er en ny cryptovaluta som har som mål å styrke de økonomiske vanskeligstilte. Den tillater enkeltpersoner til å delta i internettøkonomien, selv når de bor i land der kredittkortselskaper og PayPal nekter å operere. Enkeltpersoner kan oppbevare samt overføre valuta bare ved å taste inn passordet sitt.

Den er basert på Bitcoin koden, men med noen viktige forskjeller.


Distribuert Mining

MemoryCoin desentraliserer valuta Mining. Bitcoin mining krever bruk av kostbar mining maskinvare også kjent som ASIC’S. Mens MemoryCoin er mest effektivt minet på en vanlig hjemme-pc eller laptop. Alle kan laste ned programvaren for å starte med miningen av MemoryCoin.

Desentralisert mining gir deg:

  • En bredere, mer rettferdig distribusjon av valutaen
  • Memorycoin er lettere å anskaffe – alle med en datamaskin kan gjøre det
  • Deltagelse for dem uten egenkapital eller tilgang til dyrt utstyr – Du trenger ikke en bankkonto – Alle kan mine på en datamaskin, eneste utgift er da strømmen datamaskinen bruker


Rask Mining

For å motivere deltagelse så har , MemoryCoin hett raskt mining program. belønningen av miningen er redusert med 5% for hver uke i de 2 første årene. Dette betyr at 90% av alle MemoryCoin’s vil bli minet frem i løpet av det første året. 10% vil bli minet frem det andre året. Deretter 2% inflasjon hver kommende år.

Gruve planen sikrer en raskt økende prisen for MemoryCoin og dermed oppmuntrer deltakelse og adopsjon. Etter to år, er prisen på MemoryCoin forventes å bli noe lavere enn prisen på elektrisitet som kreves for å utvinne den.


MemoryCoin tilskudd

5% av nylig minet MemoryCoin blir tildelt «samfunnet» som ett tilskudd , eller såkalt «Bounty». Alle kan søke om tilskudd, om du får eller ei vil bli bestemt av eksisterende innehavere av MemoryCoin. Dette sikrer en kontinuerlig strøm av valuta som blir gjort tilgjengelig til alle prosjekt og tiltak som gagner MemoryCoin. 1% av alle nylige minede MemoryCoin er øremerket veldedighet, Hvilket formål denne prosenten skal gå til stemmes frem av MemoryCoin holdere.