MemoryCoin on uusi kryptovaluutta, jonka tavoitteena on valtuuttaa taloudellisesti ja rahoituksellisesti syrjäytyneet. Sen avulla yksilöt voivat osallistua internet-taloudessa, vaikka he elävät maissa jossa luottokorttiyhtiöt ja PayPal suostu toimimaan. Yksityishenkilöt voivat tallentaa ja siirtää vaurautta vain tallentaa salasana.

Se perustuu Bitcoinin koodiin, mutta muutamalla suurella eroavaisuudella.


Hajautettu Louhinta

MemoryCoin hajauttaa valuutan louhinnan. Kun Bitcoin louhintaan on käytettävä kallista, erikoistunutta laitteistoa, MemoryCoinit louhitaan tehokkaasti tavallisen raudan avulla kuten pöytäkoneilla sekä kannettavilla. Kuka vaan voi ladata ohjelman ja aloittaa louhimaan MemoryCoineja.

Hajautettu louhinta takaa:

  • laajemman ja reilumman jakelutavan valuutalle
  • helpompi hankkia – kuka vaan joka omistaa tietokoneen voi louhia MemoryCoineja
  • osallistumista taloudellisesti marginalisoituneeseen talouteen – Yksilöt eivät tarvitse tiliä pankkiin tai vaihtopörssiin – Kuka vaan voi louhia uusia kolikoita käyttäen tietokoneita ja sähköä


Pikalouhinta

Osallistumisen kannustaminen, MemoryCoinilla on pikalouhinta aikataulu. Louhintapalkkiot vähentyvät 5%:lla joka viikko ensimmäiset 2 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että 90% MemoryCoineista tullaan luomaan ensimmäisen vuoden aikana. 10% tullaan luomaan toisena vuotena. Tämän jälkeen 2% vuodessa luodaan tasaisen inflaation vuoksi.

Louhinta-aikataulu varmistaa nopeasti nousevan arvon MemoryCoinille ja näinollen rohkaisee ottamaan osaa ja rohkaisee MemoryCoinin hyväksymistä. Kahden vuoden jälkeen MemoryCoinin hinnan oletetaan olevan hieman korkeampi kuin louhimiseen menevän sähkön hinnan.


MemoryCoin Avustukset

5% vasta louhituista MemoryCoineistas myönnetään avustuksina rahoittamaan kehitystä, tukea ja markkinointia. Kuka vaan voi hakea paikkaa ja voittajat valitaan MemoryCoinien haltijoiden toimesta. Tämä varmistaa jatkuvan virran kolikoita jotka ovat valmiina maksettaviksi projekteista ja vaivannäöstä jotka hyödyttävät MemoryCoinia. 1% kaikista vasta louhituista kolikoista ovat myös "korvamerkittyjä" hyväntekeväisyyteen, joka valitaan äänestyksessä jossa MemoryCoinien omistajat voivat äänestää.