Hvorfor er MemoryCoin en CPU mynt? *

Det unike bevis på arbeid (POW) bruker mye mer minne og er generelt vanskeligere for grafikkort enn den ene av Bitcoin (SHA-256) eller scrypt-mynter.

Det er GPU gruvedrift kunder, men fremfor å bruke en CPU er bare en brøkdel av det andre mynter gjør.


Hva er detaljene bak POW av MemoryCoin? *

Proof of Work er en modifisert momentum basert algoritme. Den har en liten SHA512 komponent, og en stor AES komponent – kort med AES-NI instruksjon vil som regel yte mye bedre. Hver hash krever 1GB med minne for å virke og enkrypterer 50GB data. Derimot, krever verifikasjonen bare 128K og mindre enn en 10 del av ett sekund.


Hvordan kan jeg være sikker på att jeg utvinner med full styrke? *

Du kan sjekke om programmvaren kan finnes på følgende liste(Intel, AMD, ATI)


Min programmvare er på listen, men får mye mindre resultater! *

Gruvearbeideren som følger med MemoryCoin-qt vil dra nytte av AES-NI-instruksjonssettet, men du må kanskje aktivere AES-NI i BIOS – Noen produsenter har denne avslått som standard innstilling.
Hva du miner/tjener vil være proporsjonelt med hvor rask prosessoren [også kalt CPU, skjermkort er GPU] i din maskin klarer å kryptere


Jeg har hørt at MemoryCoin var forhåndsminet – hva vil det si? *

Alle beløp fra den offentlige betaversjonen av MemoryCoin per blokk 8820 blir overført til den nye blockchain på Blokk 1. MemoryCoin 2.0 har 10 millioner mynter så det er en betydelig utvanning. Detter etter fortynning, gjelder ikke for MCF supportere.

ProtoShares eiere som på Block 32 000 får en fordeling med en hastighet på 1 MMC for hver 10pts. Med rundt en million PTS utstedt, har det vært 100000 MMC distribuert på denne måten, og PTS eiere vil ha en 1% eierandel i MemoryCoin 2.0.

Dette legger se på en “premine” på ~ 7,3% fordelt over et stort spekter av adresser, og sørget for MMC får den oppmerksomheten den fortjener helt fra starten.


Jeg holdt MemoryCoins/PTS når MMC lanserte, hvordan kan jeg få mine mynter? *

MemoryCoin: du kan innportere ballansen den gammle, lommeboken med den nye blockchain.

PTS: Du kan importere din balanse ved å bruke din ProtoShares lommebok med MemoryCoin. Det anbefales at du overføre saldoen til en frisk MemoryCoin lommebok etter import. Hvis du foretrekker å gjøre det manuelt følgende

Jeg instalerte klienten, men den vil ikke konekte andre noder *

Du kan finne en liste med noder her: http://www.mmc-chain.com/?engine=nodeexplorer

Ligg dem til med og gå til hjelp->Debug->Console og type “addnode <ipaddresse> add”


Klienten viser bare en mottaks adresse, hvordan kan jeg ligge til flere? *

I motsetning til Bitcoin, har MemoryCoin benyttet en ett-lommebok-ett-adresse tilnærming. Dette hindrer brukere fra å ha en falsk følelse av anonymitet, og gjør valgprosessen enklere. Hvis du virkelig trenger flere adresser eller annen grunn kan du starte klienten med-multiaddress = 1 alternativ.