Miksi MemoryCoin on esitelty CPU-kolikkona? *

MemoryCoinin uniikki "työlaki" – Proof Of Work käyttää paljon enemmän muistia ja on yleisesti vaikeampi grafiikka-korteille kuin yksikään Bitcoin (SHA-256) tai scrypt-kolikot.

On olemassa GPU-louhintaohjelmistoja, mutta hyötysuhde CPU:hun on vain murto-osa verrattuna muihin kolikoihin.


Mitkä detailit ovat MemoryCoinin Proof-Of-Workin takana? *

The Proof of Work on modifoitu Momentun-pohjainen algoritmi. Sillä on pieni SHA512-komponentti ja suuri AES-komponentti – sirut, joilla on AES-NI käskykanta tulee olevaan *paljon* parempi. Jokainen tarkistusumma tarvitsee 1GB muistia toimiakseen ja kryptaa 50GB tietoa. Kontrastina tälle varmistus tarvitsee vain 128K ja vähemmäin kuin sekunin kymmenesosan.


Kuinka voin olla varma, että louhin täydellä vauhdilla? *

Voit tarkistaa löytyykö rautaasi seuraavista listoista (Intel, AMD, ATI)


Rautani on yhdessä listoista, mutta nopeuteni on pienempi! *

Louhintaohjelmisto, joka tulee MemoryCoin-qt:n mukana, ottaa kaiken hyödyn irti AES-NI käskykannasta, mutta mahdollisesti joudut kääntämään AES-NI tuen päälle BIOS:sta. – Jotkin valmistajat lähettävät tuotteensa AES-NI pois päältä.
Louhinta-nopeus tulee olemaan moninkertainen jos AES-kryptaus on valittavana


Kuulin, että MemoryCoin olisi ollut etukäteen louhittu. – Mitä se tarkoittaa? *

Kaikki saldot MemoryCoinin julkisesta beta-versiosta blockissa 8820 on siirretty uuteen blockchainiin blockissa 1. MemoryCoin 2.0 sisältää 10 miljoonaa kolikkoa joten määrää on pienennetty huomattavasti. Tämä pienennys ei koske MCF-tukijoita.

ProtoSharen omistajat blockissa 32000 saavat muuntosuhteeksi 1MMC jokaista 10PTS kohden. Noin miljoonan PTS määrällä, noin 100,000 MMC on jaettu tätä kautta ja PTS omistajat omistavat noin 1% osuuden MemoryCoin 2.0:sta.

Tämä kaikki tarkoittaa tätä, että: “etukäteen louhittuna” 7,3%:sta on jaettu todella laajalle piirille osoitteita ja varmistettu että MMC saa sen huomion mikä sille kuuluu, heti julkaisusta lähtien.


Omistin MemoryCoineja/ProtoShareja kun MMC julkaistuun, kuinka saan kolikkoni? *

MemoryCoin: Voit sisääntuoda saldosi käyttäen vanhaa lompakkoa uuden blockchainin kanssa.

PTS: Voit sisääntuoda saldosi käyttäen ProtoSharen lompakkoa MemoryCoinin kanssa. On suositeltavaa, että siirrät saldosi täysin uuteen MemoryCoin-lompakkoon sisääntuonnin jälkeen. Jos haluat tehdä tämän mieluummin manuaalisesti seuraa

Asensin asiakasohjelman, mutta se ei tunnu yhdistävän minnekkään *

Täältä voit löytää listan solmukohdista: http://www.mmc-chain.com/?engine=nodeexplorer

Lisää nämä menemällä Apua ->Debug->Konsoli ja kirjoita “addnode <ipaddress> add”


Asiakasohjelma näyttää vain yhden osoitteen enkä voi lisätä useampia *

Verrattuna Bitcoiniin, MemoryCoin käyttää yksi-lompakko-yksi-osoite lähestymistapaa. Tämä estää käyttäjiä käyttämästä anonymiteettiä väärin ja tekee äänestysprosessin helpommaksi. Jos todella tarviset useamman osoittee jostain syynstä, voit kuitenkin käynnistää asiakasohjelman käyttäen -multiaddress=1 vaihtoehtoa.