All posts by FreeTrade

MemoryCoin lompakko 0.8.582

Lataa uusi MemoryCoin lompakko, johon on sisällytetty pool-louhintaohjelmisto

Uusia ominaisuuksia:

  1. Sisältää parannellun M7k Yam-louhintaohjelmiston.
  2. Huomaa automaattisesti AES-NI tuen louhintaan.
  3. Menu valikko, josta voit helposti tarkistaa saldosi kaikissa kolmessa poolissa.
  4. Uusi komentorivi-valinta: -multiaddress=1 jos haluaa käyttää useampaa vastaanotto-osoitetta
  5. Uusi debug konsolivalinta: setdefaultaddress <osoite> vaihtaaksesi memorywallet tai vanitygen osoitteen pääosoitteeksesi lompakkoosi

MemoryCoin Lompakosta 0.8.581

MemoryCoin lompakko tulee nyt todella nopean YAM pool louhintaohjelmiston kanssa – käyttäjät ovat raportoineet jopa kolmin ja nelinkertaisia nopeusparannuksia heidän AES-NI tietuilla prosessoreillaan käyttäessään tätä louhintaohjelmistoa, joten tämä on todella suositeltu päivitys.

On myös olemassa lompakko ilman erillistä louhintaohjelmistoa – käytä tätä jos et ole kiinnostunut louhinnasta ja haluat vain käyttää lompakkoa.

Wallet 0.8.58 – graaffinen käyttöliittymä äänestykseen

Viimeisin lompakko sisältää nyt helppokäyttöisen äänestyspaneelin – se näyttää tältä.

voting panel

Helppokäyttöinen äänestyspaneeli

Se sisältää ‘Lakaisu’ painikkeen – joka näytetään jos sinulla on saldoa useammassa kuin yhdessä osoitteessa ja tämä antaa sinun järjestää kaikki saldot yhteen osoitteeseen ennen äänestämistä. Tämä auttaa sinua äänestämään koko lompakon painollasi eikä vain tietyn osoitteen määrämällä "äänioikeudella"

ProtoShares Jakaminen

Jos omistit yhtään ProtoSharea blockin 32,000 kohdalla (12/12/2013 12:05:31 AM UTC) – voit käyttää Protosharesin yksityistä avainta saadaksesi MemoryCoineja, jotka olemme laittaneet sinulle sivuun MemoryCoin blockchainista. Jakosuhde oli 10:1, eli jos omistit 100 ProtoSharea, sinulla on 10 Memorycoinia odottamassa lunastusta.

Kuinka sitten lunastan MemoryCoinit?
Helpoin tapa lunastaa ne
1. Lataa MemoryCoin lompakko
2. Käynnistä se ja synkkaa blockchain, jotta se on päivittynyt uusimpaan versioon
3. Sammuta se
4. Kopioi ProtoSharen wallet.dat tiedosto MemoryCoin wallet.dat tiedoston päälle ( älä tietenkään tee tätä jos sinulla on valmiiksi MemoryCoineja lompakossasi – tee varmuuskopio ensiksi)
5. Käynnistä MemoryCoin lompakkosi uudelleen
6. Rahasi tulisivat ilmaantua lompakkoon.

Milloin rahani vanhenevat?
Ei koskaan. Rahat tulevat aina olemaan blockchainissa ennen kuin käytät niitä. Ei ole mitään kiirettä tehdä tätä, mutta älä hävitä ProtoSharejen salausavainta.

Minun ProtoShareni olivat vaihtopörssissä? Mitä nyt?
Jos ProtoSharesit, jotka olivat hallussasi olivat säilytyksessä vaihtopörssissä jakopäivänä, silloin vaihtopörssillä on salausavain ja he voivat lunastaa ne. Kuitenkin, ole ystävällinen ja ole kärsivällinen vaihtopörssin kanssa, sillä he eivät välttämättä ymmärrä mitä on tapahtunut eivätkä he välttämättä ole listanneet MemoryCoinia, ja kyseinen operaatio on vain ylimääräistä ja epäodotettua työtä heille.

Tilanne eri vaihtopörssien kanssa tällä hetkellä:

BTC38.com : Miettii vaihtoehtoja tällä hetkellä
Bter.com : Ei kommenttia, mutta käyttäjät ovat raportoineet, että uudelleenjakoa ei ole tehty vielä.
Cryptsy.com : He ymmärsivät väärin. Seuraava kysymys on Teille!

Olen vaihtopörssin ylläpitäjä, kuinka teen uudelleenjaon käyttäjillemme?
Se riippuu täysin siitä kuinka te säilytätte ProtoShareja käyttäjillenne.

Vaihtoehto A: Jokaisen käyttäjän Protoshare-saldo pidetään omissa osoitteissaan.
Tämä on helpoin tapa. Voitte helposti muuttaa Protosharejen osoitteen ja salausavaimen saadaksenne vastaavat MemoryCoin-avaimet. Katso koodi alta.

Vaihtoehto B: Kaikkien ProtoShare-saldot pidetään yhdessä omassa tai monissa eri osoitteissa.
Sinun täytyy selvittää kuinka saada selville käyttäjienne saldot uudelleenjako päivänä sekä ajankohtana – (12/12/2013 12:05:31 AM UTC) – sitten muuttaa salausvaimet jotka ovat hallussanne alla olevalla koodilla. Jakakaa saldot erikseen joko jokaiselle käyttäjälle erikseen jos oletta listanneet MemoryCoinin tai yhteiseen MMC osoitteeseen josta lähetätte kolikot jokaiselle erikseen jos ette ole listanneet MemoryCoinia

Muuta koodia:

string convertAddress(const char address[], char newVersionByte){
    std::vector<unsigned char> v;
    DecodeBase58Check(address,v);
    v[0]=newVersionByte;
    string result = EncodeBase58Check(v);
    return result;
}

//For the address
memoryCoinAddress = convertAddress(protoSharesAddress, 0x32)

//For the private key
memoryCoinPrivKey = convertAddress(protoSharesPrivkey, 0xB2)

Wallet Update 0.8.57

Versio 0.8.57 lompakosta on ladattavissa. Tässä latauslinkki viimeisimpään windows asennustiedostoon –

http://www.memorycoin.org/downloads/memorycoin.msi

Uusia ominaisuuksia sisältyy –

Äänestysvalikko

Voting Menu

Kuten ylläolevasta kuvasta näet

Ensimmäinen vaihtoehto aukeaa http://mmcvotes.com/ lompakon perusosoittella, joten näet heti ketä olet tällä hetkellä äänestämässä.

Toiset kohdat linkittävät verkkosivuille nätääkseen käyttäjälle kuinka äänestää, viimeisimmät tulokset sekä kanditaattilistauksen.

MemoryWallet sisääntuonti

Uusi komento debug-ikkunassa antaa sinulle oikeuden tuoda ohjelmaan aiemmin luotuja MemoryWalletteja – Se on hyvin simppeliä

importmhttps://memorycoin.org/files/fi/author/emorywallet <memorywalletkey>

Usein sinulla tulee olemaan välilyöntejä avaimessa, joten käytä heittomerkkejä –

esimerkiksi:
importmhttps://memorycoin.org/files/fi/author/emorywallet “my secret memory wallet. don’t use”

Miksi GPU-louhijat ovat hyväksi CPU-kolikoille

On ollut huomattavissa pientä sekaannusta sekä ärtymystä GPU-louhintaa kohtaan. Kuinka GPU-louhinta voi alkaa näin pian kun MemoryCoinin tuli olla GPU-resistantti?

GPU:t

GPU tarkoittaa ‘Graphics Processing Unit’, mutta nykypäivänä on tarkempaa puhua niistä ‘General Processing Unit’, toteutettu kuten ne olisivat useita ali-virroitettuja prosesoreita. Ne voivat tehdä melkein minkä vain työn nopeammin kuin prosessori mutta niille on paljon vaikeampi toteuttaa ohjelmia.

Kaksi lähestymistapaa

Yksi tapa lähestyä ongelmaa on tehdä todella monimutkainen algoritmi – tämä on suojaus jota käyttävät mm. Quark ja PrimeCoin. Proof-of-work tai "työlaki" on niin monimutkainen, että menee pitkän aikaa ennenkuin sellaista koodia voi ajaa kunnolla GPU:lla. Kun koodi on kehitetty, se vastaa suurta sijoitusta ja on epätodennäköistä että sitä julkaistaisiin. Et tule ikinä kuulemaan siitä silloin kun se on tuottoisaa sen kehittäjille. Kun GPU-louhintaohjelmista lopulta julkaistaan se tulee ajamaan CPU-louhijat ahtaalle. Tämä lähestymistapa on hyvin lyhyt näköinen.

Pitkän Linjan Lähestymistapa

MemoryCoinin tavoitteena on pitää CPU-louhijat mukana pelissä niin pitkään kuin vain mahdollista. Tämä vaatii erilaisia lähestymistapoja jotka ovat CPU-louhijoille vahvoilla ja käyttää hyväkseen GPU-louhinnan heikkouksia. MemoryCoinin algoritmi tekee varaamalla käyttöönsä mahdollisimman paljon muistia ja käyttämällä AES-NI pakkausta, joka moderneille CPU:lla on. Vaikkakin tähän on nähty vaivaa, GPU-louhijat tulevat silti voittamaan CPU-louhijat. Algoritmi on sen verran simppeli, että GPU-louhijat ovat ilmestyneet julkisesti sekä nopeasti.

Hyvät Puolet

Hyvänä puolena voitaisiin lukea olevan, että GPU:t ovat rajoittuneita heidän hyödystään suhteessa CPU:un. Ne ovat noin 2-3 kertaa nopeampia per dollari. Verrattuna tätä 100-kertaiseen eroon Bitcoinin osalla sekä 10-kertaiseen eroon Litecoinin osalta. Tämä tarkoittaa sitä, että CPU:t tulevat myös jatkossa olemaan täysin toimivia ja todennäköisesti emme tule näkemään GPU-farmeja, jotka ovat tehty MemoryCoinia varten. Kaupalliset louhijat eivät voi kilpailla nollakulu-louhintaan jota monet yksityiset voivat käyttää. Yksityiset ihmiset kuitenkin voivat muuttaa sähköä MemoryCoineiksi ihan käypään hintaan.

Toinen hyvä puoli on se, että GPU-louhijat ovat tiedossa ja pelikenttä on tasainen. Muiden kolikoiden kohdalla, ei voi olla täysin varma onko GPU-louhintaa olemassa vai ei, jos on – kuinka paljon nopeampia ne ovat ja kenellä on pääsy niihin.

Alkuunpääsy MemoryCoinin Kanssa

Työskentelemme todella kovasti mahdollistaaksemme todella helpon aloituksen MemoryCoinin kanssa, mutta siihen menee vielä muutama viikko, että se on hyvin dokumentoitu ja todella helppoa. Tällä hetkellä sinulta tulisi löytyä hieman teknistä osaamista, kaikki tiedot tässä –

https://bitcointalk.org/index.php?topic=370806.0

Kolikon parametrit

POW Hash: Momentum (64K XOR AES-CBC x 50) with SHA512 Generation
Block aikataulu: 6 minuuttia
Portti: 1968
Koodipohja: ProtoShares 0.8.6 (Bitcoin 0.8.5)
Block palkkio: 280 MMC, 5% alennus joka 1680 blockin välein
Coineja yhteensä: 10 miljoonaa kolikkoa ensimmäisen kahden vuoden aikana, 2% inflaatio tämän jälkeen
Vaikeusasteen uudelleenmääritys: Joka blockin jälkeen käyttäen Kimoton ‘Gravity Welliä’