Wallet Update 0.8.57

Versio 0.8.57 lompakosta on ladattavissa. Tässä latauslinkki viimeisimpään windows asennustiedostoon –

http://www.memorycoin.org/downloads/memorycoin.msi

Uusia ominaisuuksia sisältyy –

Äänestysvalikko

Voting Menu

Kuten ylläolevasta kuvasta näet

Ensimmäinen vaihtoehto aukeaa http://mmcvotes.com/ lompakon perusosoittella, joten näet heti ketä olet tällä hetkellä äänestämässä.

Toiset kohdat linkittävät verkkosivuille nätääkseen käyttäjälle kuinka äänestää, viimeisimmät tulokset sekä kanditaattilistauksen.

MemoryWallet sisääntuonti

Uusi komento debug-ikkunassa antaa sinulle oikeuden tuoda ohjelmaan aiemmin luotuja MemoryWalletteja – Se on hyvin simppeliä

importmhttps://memorycoin.org/files/fi/page/emorywallet <memorywalletkey>

Usein sinulla tulee olemaan välilyöntejä avaimessa, joten käytä heittomerkkejä –

esimerkiksi:
importmhttps://memorycoin.org/files/fi/page/emorywallet “my secret memory wallet. don’t use”

Miksi GPU-louhijat ovat hyväksi CPU-kolikoille

On ollut huomattavissa pientä sekaannusta sekä ärtymystä GPU-louhintaa kohtaan. Kuinka GPU-louhinta voi alkaa näin pian kun MemoryCoinin tuli olla GPU-resistantti?

GPU:t

GPU tarkoittaa ‘Graphics Processing Unit’, mutta nykypäivänä on tarkempaa puhua niistä ‘General Processing Unit’, toteutettu kuten ne olisivat useita ali-virroitettuja prosesoreita. Ne voivat tehdä melkein minkä vain työn nopeammin kuin prosessori mutta niille on paljon vaikeampi toteuttaa ohjelmia.

Kaksi lähestymistapaa

Yksi tapa lähestyä ongelmaa on tehdä todella monimutkainen algoritmi – tämä on suojaus jota käyttävät mm. Quark ja PrimeCoin. Proof-of-work tai "työlaki" on niin monimutkainen, että menee pitkän aikaa ennenkuin sellaista koodia voi ajaa kunnolla GPU:lla. Kun koodi on kehitetty, se vastaa suurta sijoitusta ja on epätodennäköistä että sitä julkaistaisiin. Et tule ikinä kuulemaan siitä silloin kun se on tuottoisaa sen kehittäjille. Kun GPU-louhintaohjelmista lopulta julkaistaan se tulee ajamaan CPU-louhijat ahtaalle. Tämä lähestymistapa on hyvin lyhyt näköinen.

Pitkän Linjan Lähestymistapa

MemoryCoinin tavoitteena on pitää CPU-louhijat mukana pelissä niin pitkään kuin vain mahdollista. Tämä vaatii erilaisia lähestymistapoja jotka ovat CPU-louhijoille vahvoilla ja käyttää hyväkseen GPU-louhinnan heikkouksia. MemoryCoinin algoritmi tekee varaamalla käyttöönsä mahdollisimman paljon muistia ja käyttämällä AES-NI pakkausta, joka moderneille CPU:lla on. Vaikkakin tähän on nähty vaivaa, GPU-louhijat tulevat silti voittamaan CPU-louhijat. Algoritmi on sen verran simppeli, että GPU-louhijat ovat ilmestyneet julkisesti sekä nopeasti.

Hyvät Puolet

Hyvänä puolena voitaisiin lukea olevan, että GPU:t ovat rajoittuneita heidän hyödystään suhteessa CPU:un. Ne ovat noin 2-3 kertaa nopeampia per dollari. Verrattuna tätä 100-kertaiseen eroon Bitcoinin osalla sekä 10-kertaiseen eroon Litecoinin osalta. Tämä tarkoittaa sitä, että CPU:t tulevat myös jatkossa olemaan täysin toimivia ja todennäköisesti emme tule näkemään GPU-farmeja, jotka ovat tehty MemoryCoinia varten. Kaupalliset louhijat eivät voi kilpailla nollakulu-louhintaan jota monet yksityiset voivat käyttää. Yksityiset ihmiset kuitenkin voivat muuttaa sähköä MemoryCoineiksi ihan käypään hintaan.

Toinen hyvä puoli on se, että GPU-louhijat ovat tiedossa ja pelikenttä on tasainen. Muiden kolikoiden kohdalla, ei voi olla täysin varma onko GPU-louhintaa olemassa vai ei, jos on – kuinka paljon nopeampia ne ovat ja kenellä on pääsy niihin.

Liity Keskusteluumme

Nyt täällä on myös keskustelusovellus, jolla voit yhdistää meidän viralliselle IRC-kanavallemme (#MemoryCoin on Freenode network, rajaniemi.freenode.net port 6667)

Liity klikkaamalla “Keskustelu” yhteisöosastolla vasemmalla navigointipalkissa.

Nähdään siellä! :)

Louhi yhdessä monista pooleista

Viime viikolla on tehty suuria harppauksia MemoryCoinissa ja nyt voit louhia yhdessä monista pooleista, jotka ovat käytössä. – tämä tekee mahdolliseksi tasaisemman tulovirran.

Kaikki näistä pooleista on tällä hetkellä totetettu erilaisilla piileville tekniikoilla, jotku käyttävät pushpoolia varianttia, jotkut täysin omaa lähdekoodiaan.

Tällä hetkellä mmcpool.com hallitsee suurta osaa verkon nopeudesta. Olisi kaikkien etujen parasta jakautua vähän tasaisemmin avoinna oleviin pooleihin, jotta verkon tasapaino ei järky liikaa.

Mukavaa louhintaa!

Alkuunpääsy MemoryCoinin Kanssa

Työskentelemme todella kovasti mahdollistaaksemme todella helpon aloituksen MemoryCoinin kanssa, mutta siihen menee vielä muutama viikko, että se on hyvin dokumentoitu ja todella helppoa. Tällä hetkellä sinulta tulisi löytyä hieman teknistä osaamista, kaikki tiedot tässä –

https://bitcointalk.org/index.php?topic=370806.0

Kolikon parametrit

POW Hash: Momentum (64K XOR AES-CBC x 50) with SHA512 Generation
Block aikataulu: 6 minuuttia
Portti: 1968
Koodipohja: ProtoShares 0.8.6 (Bitcoin 0.8.5)
Block palkkio: 280 MMC, 5% alennus joka 1680 blockin välein
Coineja yhteensä: 10 miljoonaa kolikkoa ensimmäisen kahden vuoden aikana, 2% inflaatio tämän jälkeen
Vaikeusasteen uudelleenmääritys: Joka blockin jälkeen käyttäen Kimoton ‘Gravity Welliä’

 

Tuki ja Kehitys