I anledning av Lantern Festival, minnemynter lovende Year of the Horse Jeg ønsker venner, familiegjenforening!

For å feire kinesisk nyttår, vi donert mynter i forumet organiserte aktiviteter”Ryoma angrep”. “drage”Representanter drage. “Heste”Er dette årets Lunar New Year. Kinesiske samfunnet for utvikling av digital valuta for å gjøre et avgjørende bidrag og vi ønsker velkommen venner fra Kina! Håper, minnemynter kan vokse opp i dragen rike, for å bidra til at flere barn og veldedighet. i dagens runde, vil følgende elleve aktiv deltakelse av venner få en permanent æres tittelen”dragon Knight”

Navn Adresse
meeme M8YtQfxV4asLELWeUyQAUKNY79DFYm1cvj
bitst MWq2qb5A43AS3mDgXA1ExaFpjhPxJqESbz
ripplexiaoshan MC4xibk91XmhZcffHrjavxgfL8Be49w9cM
wayhome MGJtd1BzAmvJSPzXcLNEZZCbUUu4dNzCpN
tpfan MVanZNFMJSSJTHgU1JmKpi1fu9UcELFwzP
FBI MHrnNi4oo4wgynxFuJZm811rUMdr2xaDAQ
ringwraith MBSnHxita76p8sHJWGwwbyn3X1Xbd1hmkL
cassidy MD1aSgWrw37RMgci8bC55D4ZRDDLbdYtDk
kshan MFyHfkxpvDH85durFCpvwvMYragEQxi5mK
feihuli999 MCewJ5fwmSXYBNNfZapCurjt7m9cCsjCSN
<span class="fe2q2a9lv" id="fe2q2a9lv_15">hiver</span> MQV8VMm4dxRzTej8mkZLfmzdqciH8E1kAb

Takk for din støtte i de aktivitetene du få spesielle privilegier i minnet dollar kinesiske samfunnet. Stay tuned! Jeg håper du vil fortsette å støtte oppfølgingen Dragon Knight opprykk, hjelpe flere venner til å forstå minnemynter.

Samtidig kunngjorde vi den offisielle valutaen QQ gruppe minne 147059306Hvis du ønsker å delta i samfunnsaktiviteter er viktige for å få førstehånds nyheter, den mest effektive tilbakemeldinger, kan du bli med en ny runde av valuta aktiviteten har begynt gaver: Å være en venn til å bli med i QQ gruppen før slutten av Lunar New Year, så lenge gruppen løslatt minne valuta-adresse, kan du få 0.5MMC gratis. Dragoon belønning doblet.

Legg i gjenn en beskjed

Your email address will not be published. Required fields are marked *